Název | Množství a jednotka |
---|---|
paprika | 3 kg |
hořčíčné semínko | |
pepř celý | |
nové koření | |
bobkový list | |
olej |
Nálev
Název | Množství a jednotka |
---|---|
studená voda
Upravit ingredienci: studená voda
|
1 litr |
ocet
Upravit ingredienci: ocet
|
1/4 litru |
cukr
Upravit ingredienci: cukr
|
75 gramů |
sacharín
Upravit ingredienci: sacharín
|
13 kusu |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
40 gramů |
Postup: Pražmy (nebo jiné ryby, mořský vlk, pstruh, candát apod) očistíme, ostraníme... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Připravíme si bešamel – rozpustíme máslo,... zobrazit recept
Postup: Na každou porci potřebujeme asi 3-4 plátky knedlíku. Knedlík nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Dýni oloupeme, ostrou lžící odstraníme pořádně semena, nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...